Vedete

Stela Popescu joaca in telenovela Regina

Actritele Stela Popescu si Steliana Balacianu au inceput deja filmarile pentru telenovela “Regina”, produsa de Promance, companie MediaPro Pictures, care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV.

Mama si fiica in telenovela, Stela Popescu si Steliana Balacianu, au o relatie foarte buna si in viata reala: “Aveam mari emotii in prima zi de filmare, pentru ca o stiam pe Stela Popescu de cand eram mica, cand ascultam benzile cu povesti cu vocea ei.

Am descoperit ca este o persoana foarte calda si ne-am apropiat imediat. Am plecat impreuna de la filmari la ea acasa, unde am mai povestit si mi-a dat multe sfaturi”, marturiseste Steliana.

Stela Popescu a primit foarte incantata propunerea de a juca in telenovela “Regina”: “Eu am urmarit cu mare interes tot serialul si imi face placere sa joc intr-un proiect de succes si cu o galerie de actori extraordinari”, spune actrita.

La prima zi de filmare a descoperit “o echipa unita precum o familie, alaturi de care s-a lucrat repede, practic, la obiect, foarte profesionist”.

De asemenea, Stela Popescu se declara foarte incantata de evolutia actorilor tineri si o mare surpriza pentru ea a venit din partea Nicoletei Luciu, despre care considera ca si-a interpretat excelent rolul.

Sursa: Acasa TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *