Vedete

Steffie Graf – noul ambasador Longines

O noua legenda sport intra in familia Longines. Faimosul brand de ceasuri elvetian este mandru sa anunte marirea familiei sale de staruri – Ambasadori ai Elegantei, cu Stefanie Graf. Cu siguranta toata lumea isi aduce aminte de marea campioana de tenis, de imaginea iconica a lumii sportive, de femeia plina de compasiune si cu mult curaj, Stefanie Graf, intruchiparea perfecta a valorilor fundamentale pe care le impartaseste Longines: excelenta si eleganta. Astazi Longines se poate mandri ca printre Ambasadorii sai are cea mai incredibila pereche de jucatori de tenis din toate timpurile, de cand Andre Agassi, sotul lui Stefanie, s-a alaturat familiei de Ambasadori in 2007.

Aceasta femeie extrem de talentata si personaj de legenda pentru sportul alb a inceput sa joace tenis la varsta de 4 ani, la varsta adolescentei aflandu-se printre cele mai bune jucatoare din lume. Intotdeauna a fost admirata pentru profesionalismul sau, precum si pentru curajul de care a dat dovada, numele sau fiind unul de referinta in analele tenisului. De-a lungul unei cariere de 17 ani, Stefanie a castigat toate titlurile posibile: 902 turnee dintre care 22 de Grand Slams si o medalie Olimpica; a fost numarul 1 in clasamentul WTA pentru 377 de saptamani – un record care nu a fost egalat nici pana in ziua de astazi. Stefanie Graf a fost intr-adevar un jucator la superlativ.

Graf s-a retras oficial in 1999 si de atunci si-a dedicat intreaga viata familiei – ea si Andre Agassi au impreuna doi copii – precum si fundatiei caritabile pe care a infiiintat-o “Children for Tomorrow”. Scopul fundatiei este de a asigura sprijin pentru copiii si familiile care au suferit traume in urma razboaielor, exilului si violentei.

Stefanie si Longines impartasesc valori comune dintre care enumeram excelenta, perfomanta, renastere si eleganta. Datorita curajului, implicarii si generozitatii sale, campioana de tenis este intruchiparea perfecta al valorilor brandului si al motoului: “Elegance is an attitude”.

Pe buna dreptate Longines se poate mandri cu o istorie lunga in serviciul sportului. Din 2007 este partener oficial al binecunoscutului Open Francez de la Roland Garros, fiind incantat sa numere printre Ambasadorii Elegantei Longines pe doi dintre cei mai faimosi castigatori ai elegantului turneu de la Paris. Stefanie Graf a reusit sa castige Roland Garros de 6 ori, ultima data in 1999, an in care la randul lui Andre Agassi a castigat marele trofeu. In 2009 cuplul isi va sarbatori cea de-a 10 aniversare a victoriei comune de la Paris.

Intotdeauna Longines a promovat curajul de a depasi propriile limite, idealurile umane si generozitatea. Este deja un suporter adevarat al fundatiei “Andre Agassi Charitable Foundation” si de acum incolo va fi alaturi si de Stefanie si fundatia ei “Children for Tomorrow”.

Referindu-se la acest nou parteneriat, Presedintele Longines Walter von Kanel a declarat recent: “Longines este mandru ca Stefanie Graf s-a alaturat sotului ei si familiei noastre de Ambasadori. Perfectiunea, curajul si devotamentul ei de a-i ajuta pe altii sunt valori pe care la randul nostru le respectam si promovam”.

“Sunt onorata sa reprezint un brand de ceasuri elvetian extrem de cunoscut”, a comentat Stefanie Graf. “”.
Longines are o reputatie binecunoscuta in ceea ce priveste calitatea si eleganta. Avem in comun multe valori si implicarea profunda pentru copii si nevoile lor. Sunt increzatoare in viitorul parteneriatului meu cu Longines de care va beneficia si fundatia mea “Children for Tomorrow”

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase companii orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *