Vedete

Stefan Iordache: Traim o manea de prost gust

Stefan Iordache a declarat in numarul din iulie al revistei Confidential ca ofera pentru ultima data un interviu si ca intentioneaza sa nu mai aiba aparitii publice in afara spectacolelor pe care le are la teatru.

“Aleg sa nu ma mai implic in societate. Ceea ce traim e o telenovela. E o manea. De prost gust”, a declarat Stefan Iordache.

Intrebat de Cristian Brancu daca i-a placut sueta, Stefan Iordache a spus ca i-a placut carciuma: “Mi-a placut carciuma, mai corect spus. Intr-o anumita perioada, mergeam in carciumi ca sa observ oameni, ca pregatire pentru rolurile mele”.

Maestrul scenei a mai marturisit pentru revista Confidential ca daca ar lua viata de la inceput nu ar mai face la fel. Rolurile mari pe care le-a jucat i-au “macinat nervii” si l-au imbatranit. “Daca as avea acum mintea de 30 de ani, nu as mai repeta acest drum, toate aceste roluri mari”.

Stefan Iordache a terminat facultatea de 45 de ani si e pe scena de 49 de ani. Inainte de fiecare reprezentatie, maestrul vine la teatru cu trei ore inainte de spectacol si repeta textul, pentru a intra in starea personajului.

SUrsa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *