Concerte

Stefan Banica Jr- Concert extraordinar de Craciun

Daca ar fi sa existe o operatie matematica a unui Concert de Craciun reusit, atunci ea ar suna cam asa: Stefan Banica Jr + Sala Palatului + Concert de Craciun = Sold Out.

Pentru cei ce vin la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica Jr pentru prima data, showul pare ireal, desprins parca de pe o scena celebra din Las Vegas. In spatele acestei impresii stau zeci de ore de munca si o echipa de profesionisti din lumea spectacolului, ce pregatesc concertele artistului in amanunt.
1000 de concerte in intreaga tara, mai mult de 100.000 de spectatori platitori de bilete, peste 30 concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, in decembrie 2008 inregistrand un adevarat record pentru Romania cu 7 concerte consecutive sold-out, in plina perioada de criza, sunt doar cateva din datele cuprinse in CV-ul lui Stefan, CV-ul unei cariere artistice de success, ce mai cuprinde multe repere cinematografice, teatrale sau de televiziune, toate incununate de distinctii de cel mai inalt nivel.
Stefan Banica Jr ne pregateste si anul acesta un “Concert Extraordinar de Craciun”, plin de surprize placute, asa cum ne-a obisnuit de 8 ani incoace. Este vorba de fapt de o serie de patru concerte, ce se vor desfasura in zilele de 10 11, 12 si 13 decembrie, ale acestui an la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele pentru seria de spectacole “Stefan Banica – Concert extraordinar de Craciun”, ce se vor desfasura in zilele de 10, 11, 12 si 13 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, au fost puse in vanzare si se gasesc la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staÅ£ia de metrou Unirii 2, reÅ£eaua magazinelor Diverta si Germanos, reÅ£eaua Carrefour ÅŸi online, pe vandbilete.ro, biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro.

Tel / Fax: 021 315.36.66
www.vandbilete.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *