MUZICA, Vedete

Stefan Banica: de la Dansez pentru tine, la Danseaza baba

Transferul bomba al toamnei ii apartine lui Stefan Banica jr, care va trece de la Dansez pentru tine la Danseaza baba. Asta pentru ca albumul “Impreuna” se pregateste sa ne ofere al treilea single.

Dupa ce ne-a indemnat “S-o facem lata” si ne-a cantat “Tu si eu”, Stefan Banica “Danseaza baba”. Cine e baba? Raspunsul il vom afla in curand din clipul pe care Stefan Banica il va filma saptamana viitoare si va fi la TV in septembrie.

Pentru moment, nu va putem spune decat ca in clip vor aparea mai multe babe care vor dansa energic stiluri diferite: raggaeton, breakdance sau step.Cum scapa Stefan Banica de asaltul babelor dansatoare sau cum se termina aventura babelor in clip vom afla impreuna dupa ce vom urmari clipul pana la final.

Pe langa babe, vom vedea si alte personaje la fel de interesante si pline de viata care vor da culoare noului clip Stefan Banica. Albumul “Impreuna” detine un record de vanzari greu de egalat, a primit Discul de platina pentru mai mult de 20.000 de unitati vandute si sunt toate sansele ca la finalul anului sa fie premiat cu Discul de diamant.

Surprizele de la Stefan Banica nu se opresc aici. La toamna, o data cu noul clip, va fi lansata o editie speciala a albumului “Impreuna” care va contine piesa Dansez pentru tine dar si clipurile “S-o facem lata”, “Tu si eu” si “Danseaza baba”.

Sursa: Roton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *