Stiri

Steaua-Rapid in direct pe mobil

Dupa Rapid – Steaua, clientii 3G Connex Vodafone pot vedea in direct pe telefonul mobil si meciul retur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Steaua – Rapid, programat joi, 6 aprilie 2005, de la ora 20:30.

Fie ca se afla in tara sau in strainatate, fanii fotbalului pot urmari meciul Steaua Rapid si prin Internet, pe site-ul www.connex.ro, unde va fi postat bannerul de promovare a evenimentului. Drepturile de transimisie a meciului prin Internet au fost asigurate prin parteneriatul incheiat de Connex Vodafone cu firma NETBRIDGE.

Pentru a putea vedea meciul pe telefonul mobil, clientii Connex Vodafone trebuie sa aiba un telefon 3G si una din ofertele de acces Wap activate. Odata indeplinite aceste conditii, utilizatorii trebuie doar sa intre in portalul PLAY, la adresa http://play.connex.ro, de unde au acces direct prin banner-ul de promovare a evenimentului.

Reteaua 3G a Connex Vodafone acopera in prezent 22 de orase: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda. 

Din august 2005, Connex Vodafone ofera iubitorilor fotbalului posibilitatea de a descarca, prin intermediul portalului Play, videoclipuri cu fazele importante ale meciurilor din divizia A, transmise de Telesport.