FILME

State de Romania, serial nou la ProTV

Au inceput deja filmarile pentru serialul de comedie “State de Romania”, care va fi difuzat din toamna la Pro TV, informeaza postul de televiziune. Primele cadre s-au tras la 10.000 de metri altitudine, în avion, în drum spre Paris, unde s-a filmat apoi timp de o saptamana, conform Pro TV. In acest film sunt actori cunoscuti precum Gheorghe Visu, Carmen Tanase si Doinita Oancea, Octavian Strunila, Kamara, Alexandra Ignat, Madalina Constantin si Paul Chiributa. Locatiile de filmare au fost la fel de diverse, pline de farmecul si ineditul parizian.
State de Romania a ajuns de aceasta data pe Rue Berger, o strada cunoscuta ca fiind loc de întalnire pentru mitinguri sau alte tipuri de manifestatii. În ziua filmarilor, strada era plina de protestatari iranieni, dar si de un grup foarte numeros de adepti ai stilului gotic. Cum secventa trebuia filmata în ziua respectiva, State s-a infiltrat imediat printre tineri, iar aceasta discrepanta nu putea fi decat extrem de amuzanta.
Actorii au ajuns si de aceasta data pe Rue Saint-Denis, o strada rau-famata a Parisului, unde prostitutia este în floare. Atmosfera se potriveste de minune actiunii din serial, mai ales ca este locul de întalnire dintre State si Lilica, femeia lui din Franta. Zona este recunoscuta ca fiind una destul de periculoasa, iar echipa de filmare nu putea scapa fara sa aiba parte de peripetii. Alexandra Ignat – sau mai bine zis Lilica, personajul pe care îl interpreteaza în “State de Romania” – a intrat în vizorul “doamnelor” de pe strada. “La un moment dat au început sa tipe la mine si sa-mi spuna sa plec imediat de pe teritoriul lor pentru ca le fur clientii. Mai mult, au existat si cativa domni care, trecand pe acolo, au încercat sa ma abordeze, fara sa-si dea seama ca este vorba de o filmare. Scenele pe care le-am filmat au fost atat de convingatoare, încat se pare ca i-am indus în eroare”, povesteste Alexandra Ignat.
Echipa din “State de Romania” a filmat, de asemenea, la Au Chien qui fume, un vechi si celebru restaurant parizian, deschis înca din anul 1859, o adevarata atractie pentru cei aflati în zona Les Halles, mai ales datorita meniului sau.
O alta locatie foarte speciala a fost cartierul Montmartre, una dintre cele mai faimoase zone ale Parisului, locul în care au fost filmate productii celebre precum “Amelie” si “La vie en rose”. Pe stradutele întesate de oameni, State nu putea trece neobservat. La finalul ultimei scene, la locul de filmare au aparut doi lautari romani, cu un contrabas si un acordeon, si au compus pe loc o melodie pentru State. O petrecere ad-hoc s-a încins imediat, turistii din Montmartre adunandu-se cu totii în jurul lui State, pentru a vedea spectacolul.
ÃŽn saptamana petrecuta la Paris, filmarile au continuat în Place de la Concorde, pe Pont Neuf, cel mai vechi pod din Paris, construit în jurul anului 1600, zona L’ecole Militaire, Arcul de Triumf si Biserica Poloneza. Odata întorsi în tara, actorii s-au apucat imediat de lucru în Studiourile MediaPro din Buftea, iar filmarile pentru serialul de comedie “State de Romania” sunt în plina desfasurare. Telespectatorii vor vedea rezultatul începand din aceasta toamna, la Pro TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *