AUTO

Starea drumurilor în timp real

Informații despre starea drumurilor din România în timp real găsiți pe http://www.trafficguide.ro/. Începând cu luna decembrie 2012, conducătorii auto pot afla în timp real informații despre situația drumurilor din România. Cei interesați pot consulta link-uri utile cu hărți despre starea drumurilor pe trafficguide, situația drumurilor naționale și restricții de circulație furnizate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), infotrafic de la Poliția română, starea vremii și atenționările meteorologice de la Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie (INMH).

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) recomandă transportatorilor rutieri ca înainte de a porni la drum trebuie să se informeze corect, să respecte regulile de circulație, să se asigure că au în permanență rezervorul plin cu carburant, și să ia la bord îmbrăcămine, mâncare și lichide (nu alcool).

Nu uitați că anvelopele de iarnă sunt obligatorii în orice zi a anului în care drumurile sunt acoperite cu gheaţă, zăpadă sau polei.

Prin punerea la dispoziția utilizatorilor astfel de informații, UNTRR își propune să vină în mod constant și în timp real în sprijinul transportatorilor rutieri din țară și în Europa.

UNTRR – Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

informatii starea drumurilor

Citeste mai mult: Informații în timp real a situației drumurilor din România pe http://www.trafficguide.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *