Evenimente

Sprite Hardstyle BMX/MTB Session

Gata baieti! Puteti da drumul ghidoanelor. Suferinata voastra a luat sfarsit. Ati aratat publicului, ca de obicei acid si critic, tot ce ati avut mai bun. Cazaturi, trick-uri, accidente fascinante. Ati avut un MC pus pe treaba si un DJ neobosit pt ca voi, cei doritori de consiliere psihologica gratuita, sa va desfasurati din plin. Si ati facut-o! Cum a fost? Pai ziua a inceput in forta, cu 10 BMX-eri si 11 MTB-eri la start, gata sa-si asculte instinctul. Au avut incredere oarba in ei si, cu telefonul pregatit pentru 0750SPRITE, au dat drumul rafalei de cazaturi si accidente fine. In timpul asta, Bully a ritmat puternic la platane aversa de oase rupte.

Cum a inceput totul?
Simplu. Cu proba de street, adica doua runde de cate doua miute pentru fiecare stil de bike. MTB-erii au deschis parada accidentelor cu air-uri cat mai inalte si cat mai stylish, care au facut pasarile sa paraseasca zona Skateparck-ului Herastrau cu tot cu cuib la subtioara. Mai apoi a venit randul BMX-erilor sa sperie cele cateva ciori ratacite care au mai ramas prin zona cu 360-uri, 540-uri, transferuri nebune si un BackFlip ca la carte al lui Alexandru Negreanu. Acesta l-a aruncat pe protagonist direct pe primul loc al podiumului.

Acestea fiind zise, nu ne ramane decat sa multumim riderilor care si-au aratat talentul in accidentari spectaculoase si publicului pentru criticile acide.

Sprite Hardstyle Write4Gold Session

Heheee dragii mei, stim ca sunteti in permanenta in cautare de noi aventuri. Asa ca acum va invitam sa va pregatiti de “marea intoxicare”. Sprite si H2O va invita sa participati la concursul de graffiti W4G, intrecere ce face parte din calendarul Sprite Hardstyle.
Asadar sunteti gata sa inhalati vaporii toxici de vopsea?

Perfect, numai sa nu uitati de 0750SPRITE, singura voastra scapare in cazul in care ati tras prea mult in piept “parfumul victoriei”.

Cand si unde?
Pe 2 august in Skate Park Herastrau.

Va credeti artisti?
Asta veti arata publicului acid si pus pe critici dure, asa cum v-ati obisnuit deja. Noi va dam 15m/2m si cate 40 de spray-uri de echipa sa ne aratati talentul vostru nemarginit, sau sa va intoxicati.

Poftim? Nu va ajunge?
OK. Atunci Bully va trece la platane ca sa va suscite creativitatea iar Bobby va fi MC-ul evenimentului. Iar ca sa va trageti suflul dupa ce ati terminat de inhalat vaporii, Baraka va asteapta ca de obicei cu un nou party special pentru voi, cei ce ati supravietuit “chinurilor” creatiei.

Va asteptam negresit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *