Sanatate

"Sport pentru viata" cu Gabriela Szabo si Adventure CAMPS

Campania sociala demarata de campioana Gabriela Szabo, “Sport pentru viata” are un nou partener – Adventure CAMPS Cluj-Napoca. Impreuna urmaresc sa traga un semnal de alarma asupra problemei sedentarismului, sa constientizeze, sa informeze si sa educe publicul din Romania, in special copiii si tinerii, asupra importantei miscarii sportive si a unei vieti sanatoase in aer liber.
Stiati ca…

Pentru fiecare cinci minute de exercitii fizice efectuate, noi adaugam un minut in plus vietii noastre.
Exercitiile fizice, fie ca sunt incluse in programe de gimnastica medicala, fie ca se numesc fitness, gimnastica aerobica, tae-bo, drumetie, mountainbiking sau escalada sunt deosebit de importante deoarece ne ofera o stare de bine si ne asigura mentinerea sanatatii fizice si mentale.
Exercitiile fizice se adreseaza deopotriva articulatiilor, muschilor, oaselor, dar si aparatului cardiovascular si respirator, aducand beneficii si asupra celui digestiv si genito-urinar.
Prin practicarea exercitiilor fizice aparatele si sistemele organismului isi vor creste performantele functionale si isi vor imbunatati activitatea, consolidandu-si structura.
Fara miscare si exercitii fizice nu ne vom simti si nici nu vom arata atat de bine.
Activitatea fizica efectuata cu regularitate este benefica, deoarece ne ajuta sa dormim mai bine, ne ofera un spor de atentie si, totodata, ne relaxeaza.
Inima este “fericita” si se simte cu mult mai bine ca urmare a programelor de exercitii efectuate cu regularitate.
Si pentru ca Adventure Camps este promotor al miscarii in aer liber, al vacantelor in mijlocul naturii si al unui mod de viata sanatos, campania “Sport pentru viata” este inca o modalitate prin care echipa Adventure Camps se implica activ in educarea si sustinerea tuturor actiunilor care vizeaza sanatatea copiilor nostri.
Ca si sponsor al acestei campanii, Adventure Camps ofera 14 premii constand in tabere organizate in cursul verii 2008, acordate participantilor la evenimentele din cadrul campaniei “Sport pentru Viata”. Sunteti asteptati in zilele de 7 si 8 iunie 2008, in Parcul Herastrau din Bucuresti, la Arenele de Joaca, pentru o distractie pe cinste si o sansa de a castiga unul dintre premiile oferite!

Activitatile din cadrul acestui program pot fi consultate accesand http://www.adventurecamps.ro/despre.html.
“Sport pentru viata” este mai mult decat un slogan, este o invitatie la sanatate, la relaxare, la distractie si aventura, este o responsabilitate pe care Adventure Camps si-o asuma fiind alaturi de ceilalti parteneri ai acestui program.
www.adventurecamps.ro – partenerul distractiei si al sanatatii!
Telefon: 0264-593.254
Email:
Adresa web: http://www.adventurecamps.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *