Stiri

Spitalul de Urgenta sprijina SMURD

Trupa Spitalul de Urgenta lanseaza astazi cel de-al saselea album, intitulat “F.P.S.”. Albumul costa 29.9 lei si poate fi cumparat de pe CharityGift.ro, unde contine o donatie de 5% catre Fundatia pentru SMURD.
Trupa Spitalul de Urgenta s-a alaturat recent sustinatorilor proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, fara adaosuri de pret. Initiativa a venit din partea frontmanului Dan Helciug, care a fost cucerit pe loc de proiect. Urmand modelului “Adopta un ONG” initiat de Gala Societatii Civile, Spitalul de Urgenta a ales sa sustina proiectul derulat cu ajutorul a peste 20 de voluntari din intreaga tara, prin promovarea acestuia in toate aparitiile trupei.

“Am ales sa donam prin CharityGift.ro pentru ca este cea mai usoara modalitate de a transforma un cadou intr-o fapta buna. Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa sustina cauza in care crede, iar noi am ales sa sustinem SMURD.” spune Dan Helciug, reprezentantul Spitalului de Urgenta.

Noul album este produs de Real Sound & Visual si este distribuit de catre A&A Records.

Lista pieselor de pe albumul “F.P.S.”:
1. Campionii
2. La curba
3. Viata in doi
4. Luna in picioare
5. Hai pe ei
6. Lasa-ma sa beau
7. Omu’ e
8. Si maine e o zi
9. Mi se rupe
Bonus
10. Buna dimineata
11. Stay united!

Albumul “F.P.S.” poate fi achizionat accesand acest link:

www.charitygift.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *