CARTE BUNA

Spioanele, carti cu benzi desenate la Corint Junior

Spionele / SpiesCORINT JUNIOR anunta lansarea a doua serii de carti TOTALLY SPIES/ SPIOANELE – Seria Actiune, Aventura, Jocuri si Teste si Seria CINEMANGA (minialbume de benzi desenate cu capturi din serialul TV). Cele doua serii vor aparea lunar fiind comercializate impreuna cu CADOURI SURPRIZÄ‚ printre care: ochelari sau orar de spioana, inel cu laser, abtibilduri, bratari multicolore si multe altele.

P.S. mergi la jocuri cu Spioanele>>


Brand-ul Totally Spies cunoscut in intreaga lume cuprinde serialul TV distribuit in peste 200 de tari de catre cele mai importante posturi TV numarand pana in prezent 130 de episoade, casete, DVD-uri si CD-uri cu serialul TV, carti, albume de abtibilduri, reviste, papusi, jucarii si accesorii si Game Boy Advance incepand din decembrie 2006.Brand-ul Totally Spies cunoscut in intreaga lume cuprinde serialul TV distribuit in peste 200 de tari de catre cele mai importante posturi TV numarand pana in prezent 130 de episoade, casete, DVD-uri si CD-uri cu serialul TV, carti, albume de abtibilduri, reviste, papusi, jucarii si accesorii si Game Boy Advance incepand din decembrie 2006.De curand Ubisoft a anuntat ca in vara lui 2007 va lansa jocul Totally Spies pentru PlayStation® 2 inspirat de brand-ul cu acelasi nume. De asemenea A&A Global Industries cea mai mare companie de vanzare si distributie din lume, a anuntat incheierea unei intelegeri cu Marathon Media pentru brand-ul Totally Spies. Astfel A&A Global Industries va distribui produse unice Totally Spies in intreaga lume. Printre produse se numara abtibilduri, tatuaje temporare si multe altele.

In intreaga lume sunt peste 150 de licente pentru diferite produse. Brand-ul Totally Spies bucurandu-se de un real succes printre tineri, atat fete cat si baieti.

Totally Spies/ Spioanele este povestea lui Clover, Alex si Sam – trei prietene obisnuite din Beverly Hills care au devenit, fara sa vrea, intr-o zi spioane ale agentiei internationale WOOHP (Organizatia Mondiala Pentru Protectia Omului).

SERIA ACTIUNE, AVENTURÃ, JOCURI SI TESTE!
Vol.1 FUGARELE
Cu ochelari de spioana sau orar CADOU!
Incredibil!
Faimoasele fete de la Totally Spies tocmai au atacat Banca Centrala din Phoenix, Arizona!
Se contureaza o intrebare cutremuratoare: sa se fi decis, oare, superbele noastre eroine sa-si puna talentul in slujba faradelegii?
Actiune, aventuri, jocuri, teste si un minunat CADOU!

Format: 16,5 x 22 cm; 32 pag.; policromie
Pret: 6,99 lei
6 – 12 ani

Seria CINEMANGA (minialbume de benzi desenate cu capturi din serialul TV)
Vol.1 – FUGARELE
Cu etichete autocolante CADOU!

Alex, Sam si Clover ar putea fi trei prietene ca oricare altele, daca n-ar fi spioanele sub acoperire ale unei organizatii secrete, in permanenta lupta cu cei mai periculosi infractori din lume!
Urmariti-le in incercarea de a descoperi misterul celui mai de succes cantaret rock – Ricky Mathis – care pare a controla mintile fanilor sai.

Vor reusi, oare, Spioanele sa dejoace planurile machiavelice ale lui Ricky Mathis, care vrea sa domine lumea?

Format: 13 x 19 cm; 96 pag.; policromie
Pret: 12,99 lei
6 – 12 ani

Editura Corint Junior, parte componenta a Grupului Editorial Corint, publica literatura pentru copii si tineri scrisa de autori clasici, dar mai ales contemporani, de renume mondial, cu milioane de carti vandute. De asemenea, autorii romani de profil ocupa un loc aparte in programul nostru editorial.

http://www.corintjunior.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *