Concerte, Despre copii

Spectacole pentru copii la Liberty Center: teatru, spectacole de magie, ateliere de creatie, face painting

Liberty Center dedica luna ianuarie spectacolelor, pregatind un program de evenimente cu derulare in fiecare weekend, care sa prelungeasca atmosfera vacantei de iarna, care sa aduca veselie si buna dispozitie in randul vizitatorilor complexului.

Weekend-ul 9-10 ianuarie aduce la Liberty Center un regal de evenimente pentru copii, care va cuprinde: teatru, spectacole de magie, sesiuni de face painting si ateliere de creatie culinara dedicate copiilor. Toate evenimentele se vor derula la etajul al doilea al complexului.
Astfel, pe 9 ianuarie, intre orele 18:00 si 19:00, copii sunt invitati sa petreaca momente de suspans alaturi de personajele Sportacus si Stefania, sub genericul: Fii zurli cu personajele tale preferate. Un program dedicat copiilor care iubesc aceste personaje, distractia si miscarea. Timp de o ora, fanii lui Sportacus si Stefania se vor intrece in probe haioase, vor participa la concursuri amuzante si se vor bucura sa se afle in preajma personajelor favorite.
Tot pe 9 ianuarie, de la 19:00, urca pe scena trupa Rothini, binecunoscuta pentru spectacolele sale de magie, cu un nou show, la care spectatorii sunt invitati nu doar sa se uite, dar si sa participe direct la cateva dintre numerele de exceptie ale magicianului si asistentei sale.
Tot sambata, intre 18:00 si 20:00, cei mici se pot lasa in seama artistilor de face painting, care ii vor transforma in personaje de tot felul: fluturi, pisoi, tigri, printese etc.
Duminica, 10 ianuarie, de la ora 18:00, vor urca pe scena binecunoscutii Minnie si Mickey, pentru o ora de intamplari haioase derulate sub genericul: Fii zurli cu personajele tale preferate. Cei doi soricei stiu sa cinte, sa danseze, sa se intreaca si stiu sa-i implice pe cei mici in joaca lor.
Dupa teatru, la 19:00, copii vor invata sa gateasca in cadrul unui atelier de creatie culinara. Participantilor li se garanteaza o distractie pe cinste si multe sfaturi interesante, pe care le vor putea ulterior aplica in bucatarie alaturi de parintii lor.
In intervalul 18:00- 20:00, vor avea loc noi sesiuni de face painting pentru copii.
Iata si programul evenimentelor:
Sambata – 9 ianuarie:
18:00 – 20:00: Face Painting
18:00 – 19:00: Fii Zurli cu personajele tale preferate! – FAN Sportacus si Stefania
19:00 – 20:00: Trupa de magie Rothini
Duminica – 10 ianuarie
18:00 – 20:00: Face Painting
18:00 – 19:00: Fii Zurli cu personajele tale preferate! – FAN Minnie si Micky
19:00 – 20:00: Atelier Creatie: cei mici vor invata sa gateasca
Despre Liberty Center
Liberty Center se detaseaza in peisajul mall-urilor din Bucuresti prin prezenta in cadrul sau a peste 100 de marci de prestigiu romanesti si internationale, acoperind o plaja larga de produse si servicii. La Liberty Center se afla The Light Cinema, un cinematograf 100% digital si 3D, cu 7 sali de cinema, cu o capacitate totala de 1100 de locuri si un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din Bucuresti pentru experiente 6D, ce ofera publicului spectator cele mai recente productii 6D lansate la nivel mondial. La Liberty Center se afla The Champs, un patinoar permanent cu o suprafata totala de 300 mp, dispunand de patine proprii. In plus, Liberty Center propune publicului restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri si cafenele elegante. Centrul masoara 65 000 mp, o suprafata nchiriata de 25 000 mp si este organizat pe trei nivele, care beficiaza in totalitate de aer conditionat, si dispune de o parcare subterana gratuita de 700 de locuri.

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucureti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 i autobuzele 117 i 173). Telefon: 021/ 369 98 75.
Persoana de contact: Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center.
meda.popea@gmail.com
http://www.libertycenter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *