LifeStyle, Vedete

Sotii Columbeanu au devenit obiectiv turistic pe litoral

Irinel Columbeanu are motive sa fie mandru de tanara lui sotie. Proaspata doamna Columbeanu va fi din toamna studenta in anul I la facultatea de jurnalistica din cadrul SNSPA, cu toate ca in urma cu o luna Monica marturisea ca “s-a scarbit de presa” din cauza ziaristilor care au hartuit-o la examenul de Bac.

Irinel Columbeanu ne-a declarat ca sarcina nu o va impiedica pe Monica sa-si continue studiile: “Sunt multe femei in situatia ei care au putut sa creasca un copil si sa aiba o cariera de succes”, ne-a spus miliardarul. Ca sa fie sigura ca va ajunge la cursuri, Monica a ales sa se inscrie la frecventa partiala.

Sotii Columbeanu nu sunt deranjati de atentia care li se acorda. Luna lor de miere pe Litoralul Marii Negre s-a transformat intr-o adevarata baie de multime, proaspata familie fiind insotita la orice pas de alaiuri de turisti dornici sa-i fotografieze si sa le ureze casa de piatra.

Iri si Monica, a carei sarcina este de acum evidenta, sunt ridicati uneori de la masa ca sa faca fotografii cu familii intregi. Bodyguarzii cuplului Columbeanu sunt insa din ce in ce mai speriati, pentru ca o simpla plimbare la cumparaturi se transforma in adevarate busculade.

Pe larg in Ziarul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *