FILME

"Sotia perfecta" – premiat la SAG Awards

Seara trecuta, (Duminică, 30 ianuarie 2011) actrita Julianna Margulies, laureată a Premiilor Emmy, a fost distinsa cu Premiul SAG Award pentru cea mai buna actrita într-un serial, “Sotia perfecta”, pentru a doua oara consecutiv, la ediţia anuala cu numărul 17 a Premiilor Screen Actors Guild, din Los Angeles. Acest premiu vine după ce anul trecut Julianna Margulies a castigat Globul de Aur pentru “Cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune” si a fost nominalizata la aceeasi categorie luna aceasta pentru interpretarea exceptionala a rolului de sotie neindreptatita, Alicia Florrick.

Serialul difuzat in premiera la Diva Universal o urmăreşte pe Alicia, sotia unui politician, care a devenit femeie de cariera dupa ce sotul ei ajunge in spatele gratiilor, in urma unui scandal politic si sexual. Cel de-al doilea sezon incepe cu sotul ei, politicianul Peter Florrick (Chris Noth) din Chicago, care acum este arestat la domiciliu, inconjurat de o familie care si-a schimbat atitudinea fata de el din cauza infidelitatilor lui si care nu e sigura ca-l vrea inapoi.

In Romania – noul sezon al serialului “Sotia perfecta” a avut premiera aseara la Diva Universal si continua in fiecare duminica de la 21.00.

Lista completa a castigatorilor SAG Awards 2011 poate fi gasita aici: http://www.sagawards.org/media-pr/press-releases/screen-actors-guild-honors-outstanding-film-and-television-performances-17th

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *