LifeStyle

Sotia perfecta – o noua serie la CBS

CBS pregateste noul sezon din serialul de succes:

Sotia perfecta

The Good Wife

Pe 28 septembrie va avea loc premiera noului sezon din Sotia perfecta la CBS. Inainte de aprobarea finala a filmului, ziaristii au putut vedea cateva scene din noua serie. Situatia se schimba in familia Florrick. Secventele oferite ziaristilor ii prezentau pe Alicia si Peter Florrick in ipostaze intime.
Julliana Margulies, actrita ce interpreteaza rolul Aliciei Florrick a declarat ca relatia cu sotul ei din film, politicianul controversat Peter Florrick, se schimba radical, dar si munca ei de avocat.
Nu se stie cat din scenele vizionate de ziaristi va putea fi vazut la lansarea de pe 28 septembrie.
Serialul este inspirat din viata politica reala. Incvlusiv poluarea cu petrol de la British Petroleum se regaseste in noua serie. Apare un nou personaj, fratele Aliciei, care este gay si care are animozitati declarate fata de Peter. Povestea fratelui ei se datoreaza divortului din familia din care ei provin, asta fiind un motiv in plus pentru care Alicia se lupta sa pastreze familia unita.
Julliana Margulies a primit Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita intr-un serial drama de televiziune pentru rolul din acest film.

Sursa news.yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *