Despre copii

SOS masina cu jucarii investeste in educatia copiilor

SOS Satele Copiilor Romania va invita in data de 4 aprilie a.c, prin proiectul SOS Masina cu Jucarii, la un eveniment dedicat copiilor din 4 centre de plasament.

Peste 150 de copii si tineri cu varste cuprinse in 4 si 20 ani, insotiti de 20 adulti vor participa timp de trei ore la jocuri de grup, concursuri, jocuri cu diferite materiale, jonglerie, ateliere de pictura, modelaj si confectionare de jucarii, organizate de echipa de 4 pedagogi sociali a proiectului SOS Masina cu Jucarii.
Copii vor avea astfel posibilitatea de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea si increderea in sine, de a invata jocuri si de a lega noi prietenii, intr-o atmosfera de sarbatoare. 

Evenimentul are ca beneficiari copiii din centrele de plasament Pinocchio sector 3, Domnita Balasa si Robin Hood si apartamentele sociale din Sectorul 3.
Initiativa a apartinut Asociatiei CARE, care a putut organiza prezenta celor 4 centre sociale la eveniment. 
Prin acest eveniment, SOS Masina cu Jucarii investeste in viitorul copiilor, prin dezvoltarea abilitatilor lor de socializare.
Este un eveniment cadou de Paste si, ce este interesant si nou, este ca sunt si copiii si tineri implicate, ceea ce va duce la stabilirea unor noi legaturi de prietenie, dar si ca o prietenie intre cele 4 centre de plasament care poate deveni in timp durabila si se poate dezvolta Ioana Teodoru, Coordonatorul SOS Masina cu Jucarii
SOS Masina cu Jucarii este proiect al asociatiei SOS Satele Copiilor Romnia, partenera a Fundatiei Vodafone Romnia.

SOS Satele Copiilor este o organizatie neguvernamentala care ocroteste copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti, intr-un mediu familial, pe termen lung, pana cand devin tineri independenti si autonomi.
Asociatia desfasoara proiecte sociale de 19 ani in Romania si de 60 de ani in lume. 
In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.

http://www.sos-satelecopiilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *