Despre copii

SOS Masina cu Jucarii aduce vacanta la tine acasa!

SOS Maşina cu Jucării – proiect al asociaţiei SOS Satele Copiilor România, parteneră a Fundaţiei Vodafone România desfăşoară în perioada 7 iulie -12 iulie 2008 un nou turneu.

In peste 10 locatii diferite se vor organiza de activităţi de animaţie socio-educativă.
Copiii cu varste intre 4 si 14 ani din aceste localităţi vor participa la activitati cu o durata de 2 pana la 3 ore care constau in jocuri de grup, concursuri, jocuri cu diferite materiale, jonglerie, ateliere de pictură, modelaj şi confecţionare de jucării, având posibilitatea de a-şi dezvolta imaginaţia, creativitatea şi încrederea în sine, de a învăţa jocuri şi de a lega noi prietenii, într-o atmosferă de sărbătoare.
Colaboratorii din acest turneu sunt World Vision Constanta.

Calendarul activitatilor este:
7 iulie CIOCARLIA DE SUS si CIOCARLIA DE JOS
8 iulie COBADIN si VIISOARA
9 iulie COGEALAC (doua activitati)
10 iulie COGEALAC – comuna FANTANELE si CORBU
11 iulie CUMPANA si VALU
12 iulie CERNA – JUD TULCEA

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania ingrijeste copii in dificultate (copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti), intr-un mediu familial, pe termen lung pana cand devin tineri independenti si autonomi sau, daca este nevoie, si pe termen scurt si mediu pana la reintoarcerea lor in familia biologica.
De serviciile celor 14 proiecte derulate de SOS Satele Copiilor Romania, in cei 17 ani de activitate, au beneficiat peste 28.000 de copii. Proiectele SOS sunt: trei Sate SOS, patru Comunitati de Tineri, doua Gradinite, o Tabara de Vacanta, Masina cu Jucarii, trei Proiecte pentru Prevenirea Separarii Copilului de Familia Sa.

SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, organizatie nominalizata in 1999 la Premiul Nobel pentru pace, afiliata UNESCO, consultant al ONU si castigatoare a Premiului Conrad Hilton, cea mai prestigioasa distinctie internationala acordata in domeniul caritatii.

www.sos-satelecopiilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *