LifeStyle

Sorin Ovidiu Vântu, arestat iar

Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat iar astăzi fiind acuzat de șantaj și amenințări la adresa lui Sebastian Ghiță. SOV a fost reținut, a primit ordonanță de reținere de 24 de ore, conform Realitatea.

Reținerea este pentru amenințările cu moartea de care se plângea managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiță.

Instituţia a refuzat însă să dea detalii în legătură cu prezenţa omului de afaceri în faţa procurorilor.

În 4 aprilie, omul de afaceri Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a înaintat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vântu de ameninţare şi şantaj.

“În cadrul unor discuţii extrem de tensionate, legate de managementul şi activitatea editorială a trustului Realitatea Media, domnul Sorin Ovidiu Vântu şi asociaţii săi au insistat să schimbăm condiţiile contractului de management şi să semnăm un act adiţional care să le permită exercitarea de ingerinţe în activitatea editorială. A fost realmente surprinzător pentru noi să constatăm că, în absenţa unor rezultate în cadrul discuţiilor, domnul Sorin Ovidiu Vântu şi asociaţii săi au decis să utilizeze metode profund imorale şi total în faţa legii, precum: şantajul şi ameninţarea”, informa, într-un comunicat de presă din 3 aprilie, Asesoft International SA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *