Stiri

Sony Ericsson T715: un telefon sofisticat dedicat activităţilor zilnice

Sony ericsson T715Sony Ericsson anunţă lansarea telefonului T715, un slider compact care ajută utilizatorii să-şi organizeze activităţile zilnice. Conexiunea turbo 3G oferă acces rapid la Internet iar ecranul de 2.2 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli este optim pentru a viziona mesaje şi conversaţii inclusiv în condiţii de luminozitate puternică.

Noua lansare de la Sony Ericsson este un telefon-slider cu un aspect stilat, de dimensiuni reduse, care poate adăuga o notă de rafinament ritmului cotidian alert. T715 este completat de aplicaţii precum Google Maps™(cu opţiuni de căutare localizată) şi AccuWeather.com®. Telefonul este dotat cu o cameră foto de 3.2 MP cu zoom digital şi opţiuni precum Photo Light, menite a ajuta utilizatorul să realizeze fotografii clare indiferent de condiţiile de luminozitate.

“Noul T715 este un slider sofisticat dedicat persoanelor cu un stil de viaţă alert care îşi doresc un telefon practic cu opţiuni convenabile. Acesta va intra în portofoliul actual de telefoane care au opţiunea de turbo 3G inclusă, în aşa fel încât utilizatorii se vor bucura de condiţii optime pentru a naviga pe Internet. Carcasa de aluminium şi aspectul sofisticat asigură că acest telefon este o demonstraţie de stil pentru toţi utilizatorii” a declarat Quentin Cordier, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

Citeste articolul complet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *