Evenimente

Sony Computer Entertainment Europe susţine festivalul Otaku, Bucureşti 2011

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) susţine anul acesta cea de-a cincea ediţie a festivalului anual de cultură japoneză Otaku, desfăşurat în perioada 21-22 mai la Casa de Cultura a Studenţilor.

Suportul SCEE pentru ediţia 2011 a festivalului constă în animarea zonei de gaming dedicată pasionaţilor de divertisment digital, din rândul tinerilor entuziaşti ai culturii japoneze. SCEE va pune la dispoziţia vizitatorilor posibilitatea de a se înscrie în competiţii dedicate jocurilor de fighting, pe patru console PlayStation®3.

Astfel, cei mai talentaţi dintre jucători îşi vor demonstra abilităţile pe câteva dintre cele mai reprezentative titluri ale momentului: Mortal Kombat 9; Tekken 6; Bloodline Rebellion; Super Street Fighter 4; Marvel vs Capcom 3; Fate of Two Worlds; Dragon Ball Raging Blast; Naruto Ultimate Ninja Storm 2; Soul Calibur 4; Blaz Blue Continuum Shift.

Cei mai entuziaşti dintre aceştia vor avea oportunitatea de a se întrece în patru competiţii dedicate şi de a câştiga cele patru mari premii: patru excursii la Predeal, oferite de Paralela 45, dar şi premii de consolare oferite de către organizatorii festivalului: jocuri pentru platforma PS3 sau tricouri, reviste şi postere ale evenimentului.

Otaku Festival 2011, editia a V-a, are loc în perioada 21-22 mai 2011, la Casa de Cultură a Studenţilor, din Calea Plevnei 61. Accesul este permis în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar preţul biletului de intrare este de 10 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *