Vedete

Solistul Boyzone a decedat

Stephen Gately, unul dintre membrii trupei Boyzone, a murit in timpul unei vacante in Mallorca (Spania), cauzele mortii nefiind cunoscute, informeaza BBC. Cantaretul, in varsta de 33 de ani, a fost gasit mort. Trupa Boyzone si-a anuntat turneul de revenire in noiembrie 2008. Formatia irlandeza a avut sase hituri aflate in fruntea topurilor britanice in perioada 1994 – 2000.
Cu un an inainte ca membrii formatiei sa se desparta, in iunie 1990, Stephen Gately a dezvaluit public ca este homosexual. El si partenerul sau, Andy Cowles, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private, in 2006, la Londra.
Dupa Boyzone, Stephen Gately si-a continuat cariera ca artist solo si performand in musicaluri.
in ultimul sau mesaj postat pe Twitter, in 6 octombrie, Gately anunta ca este destul de ocupat. “Ma concentrez sa termin urmatoarea mea carte, asa ca s-ar putea sa fie liniste pe aici”, a spus Stephen Gately.
infiintata in 1994, formatia Boyzone a reusit in scurt timp sa devina un adevarat fenomen pe scena muzicii pop a anilor ’90, inregistrand 16 piese consecutive ce au ajuns in top cinci in Marea Britanie. Vanzarile totale ale albumelor Boyzone au depasit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *