RETETE CULINARE

Snitel cu ciuperci champignon

De ce avem nevoie: 200g de ciuperci champignon, 2 linguri faina, zeama de lamaie, 2 linguri de patrunjel tocat, 2 pachete sos vanatoresc, 2 cepe, 10 linguri de vin rosu, 2 snitele de porc, piper, 2 linguri unt, 4 linguri de unt topit, praf de usturoi.

Cum preparam: taiem ciupercile si ceapa.

In untul incins se caleste ceapa, dupa care adaugam ciupercile. Amestecam faina cu putin vin, iar restul plus zeama de lamaie se amesteca in tigaie. Punem apoi aproximativ 2,5 litri de apa, plus sosul vanatoresc. Se amesteca si se lasa sa fiarba.

Peste snitele se pune sare si piper. In unt incins se prajesc snitelele, timp de 5 minute. Se adauga condimente in sosul cu ciuperci, se adauga patrunjel si usturoi si se toarna peste snitele.

Timpul de preparare e de 1/ 2 ora. Se poate consuma cu cartofi fierti si salata.

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *