Evenimente

Snickers Batllefield la Mamaia

Snickers Batllefield Mamaia“Snickers Battlefield” intră în acţiune cu multă muzică şi adrenalină, sporturi extreme, concursuri şi un spectaculos duel al DJ-ilor. Toate acestea sunt propunerile SNICKERS pentru sâmbătă, 4 august 2007, când, pe plaja H20 (după Ultima Playa din Mamaia), începând cu ora 4pm, va avea loc o serie de evenimente inedite, parte a conceptului de sport urban lansat de SNICKERS în România. Lupta pentru distractie va debuta în forţă cu sporturi exteme şi competiţii antrenante, dupa care este programata o straşnică bătălie între cei mai indrazneti si iscusiti DJ şi se va încheia cu o mare petrecere pe plajă. Printre demonstraţii pline de adrenalină ce vor cuprinde acrobaţii aeriene ale unor paraşutişti profesionişti, sărituri spectaculoase în mare cu BMX-uri şi demonstraţii de Kite surfing – cei prezenţi sunt invitaţi să participe la concursurile organizate de Snickers pe parcursul întregii zile.

Cei curajoşi şi dornici de adrenalină sunt invitaţi să intre şi într-o spectaculoasă „Luptă de tunuri cu apă”. Compeţiţia se desfăsoară la 30 de metri în largul mării unde vor fi amplasaţi doi cilindrii metalici înalţi de 4 metri pe care vor sta concurenţii. “Înarmaţi” cu tunuri cu apă, participanţii vor trebui să împrumute din tehnicile artelor marţiale pentru a-şi ţine echilibrul cât mai mult posibil şi nu a fi eliminaţi din joc.

Seara se continuă cu o bătălie şi mai crâncenă pentru cei pasionaţi de muzică şi ritmuri originale: finala Snickers DJ Battle, organizată în colaborare cu Radio ProFM. Cei zece semifinalişti, care au fost selctaţi, se vor duela pe plaja H2O, pentru un premiu de 1500 EUR.

Camuflează-te, ia-ţi muniţia ca să rezişţi atacurilor si luptă sub steagul Snickers! Evenimentul este organizat de SNICKERS powerd by MTV si ProFM si sutinut de 7Seri si Adevolution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *