Vedete

SNAP au concertat la Turabo

 SNAP a intrat in Cartea recordurilor cu piesa „The Power“, cea mai bine vinduta melodie a tuturor timpurilor, in istoria muzicii cu 57 milioane de albume vindute in toata lumea, 200 de discuri de aur si platina cistigate, 80 de prezente pe primul loc in topurile de specialitate. SNAP are o istorie care pleaca de la aceasta melodie cu care rapper-ul Turbo B. a debutat, impreuna cu citeva soliste vocale. Dupa „The power“ au continuat alte hit-uri internationale
precum „Oops Up“, „Cult of Snap“, „Mary Had A Little Boy“, „The Color Of Love“ si „Rhythm Is A Dancer“ care au devenit cele mai bine vindute melodii in Regatul Unit al Marii Britanii in 1992.

In anii urmatori au urmat alte hit-uri vindute in milioane de exemplare, ca „Exterminate“ si „Do You See The Light? (Looking For)“, inregistrate intr-o noua formula. Pina in prezent, SNAP s-a dovedit a fi, la nivel mondial, una dintre cele mai apreciate trupe, cu numeroase turnee si spectacole.

In 2003, SNAP a revenit in topurile internationale ale muzicii pop, club si dance, cu melodia „Rhythm Is A Dancer 2003“.

Pentru alte detalii: www.turabo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *