Vedete

Smiley si Laura Cosoi – idila anului 2007

Sunt tineri, frumosi, talentati si, mai ales, indragostiti; sunt colegi de platou si formeaza totodata cel mai neasteptat cuplu al acestui an.

Smiley si Laura Cosoi au lasat la o parte toate piedicile si au decis sa se mute impreuna, chiar daca relatia lor dureaza de foarte putin timp.

Liderul trupei Simplu si actrita din “La bloc” au dat dovada de sentimente puternice unul pentru celalalt, mai ales ca ambii au renuntat la relatiile in care erau implicati pentru a fi impreuna.

Smiley si Laura Cosoi - idila anului 2007 Astfel, Laura a renuntat la iubitul sau milionar, Matei Stratan, dar si la vila acestuia din centrul Capitalei, unde cei doi locuiau de cateva luni.

In acelasi timp, Sanziana Negru, studenta din Republica Moldova care i-a fost alaturi lui Smiley in ultimii doi ani, parasea apartamentul pe care il impartea cu acesta. In locul sau a si sosit, la scurt timp, frumoasa actrita.

Fosta blondina si noul sau iubit au fost colegi si la “Dansez pentru tine” si “Cu un pas inainte”, filmate in platourile MediaPro.

Smiley si Laura Cosoi - idila anului 2007 Se pare ca sentimentele celor doi au fost tinute secrete pana la rezolvarea situatiilor cu iubitii oficiali, iar vestea noului cuplu i-a uimit chiar si pana pe apropiatii lor.

In urma cu putin timp, Smiley si fosta sa iubita au avut parte de o vacanta romantica la Paris, iar in cercul de apropiati ai Laurei circula un zvon conform caruia aceasta urma sa devina curand doamna Stratan.

Sursa: www.stilfeminin.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *