Vedete

Smiley si Calinescu fac show Made in Romania

Spectacol fara limite vara aceasta la Pro Tv! Din 6 iulie, in fiecare duminica seara, de la ora 20.30, Florin Calinescu si Smiley vor prezenta Made in Romania, cel mai spectaculos show al verii anului 2008.

Made in Romania o sa adune cam tot ce e valid in Romania in materie de distractie si de muzica de orice fel – spune Florin Calinescu . Maestrul Calinescu si “ucenicul” Smiley fac echipa buna impreuna.

Acesta din urma se bucura ca a ajuns pe mana maestrului Calinescu: “E o scoala sa fiu langa Florin Calinescu , asa ma simt, am foarte multe de invatat de la el si chiar vorbeam cu dansul ca daca el se opreste vreo 25 de ani din meseria asta si eu continui sa muncesc in televiziune in timpul acesta, tot nu o sa-l ajung”, spune Smiley.

Tot el declara ca se straduieste sa invete cat mai mult si sa nu greseasca. “Rar mi se intampla sa ma balbai, pentru ca incerc sa fiu foarte atent. Avantajul la Made in Romania este ca este o emisiune de divertisment si toata lumea incearca sa fie comica, ne ironizam si autoironizam foarte mult si se trece usor peste astfel de momente cu o gluma.

Oricum, personajul pe care eu il interpretez in aceasta emisiune este de prezentator-ucenic, iar acest statut imi permite sa mai fac cate o greseala. Sunt totusi un ‘ucenic’” – conchide Smiley.

Alaturi de Calinescu si Smiley in spectacolul Made in Romania vor fi doi dintre favoritii telespectatorilor Pro Tv: Romica Tociu si Cornel Palade. Ajutoare de nadejde intotdeauna, Tociu si Palade vor fi de data aceasta doi psihologi atipici care vor analiza comportamentul poporului roman.

“Numai stand la filmari, razi. Este o imagine incredibila cand stai si ii vezi cum rad ei intre ei atunci cand isi spun bancuri”, povesteste Smiley cateva amanunte de culise despre colegii sai de la Made in Romania. “De fapt, ei nu-si spun bancuri, pentru ca le stiu pe toate, insa se distreaza interpretandu-le si incepandu-le.

Aud din cand in cand: ‘Auzi, tu il stii pe ala cu…’ si celalalt spune ‘Daaaa…’ si incep sa rada in hohote si interpreteaza in cel mai expresiv mod bancul spre deliciul nostru. Toti actorii implicati in acest proiect sunt specialisti in haz”, mai spune Smiley.

Intrebat cine dintre Calinescu, Tociu si Palade spune cele mai multe bancuri, Smiley raspunde: “Nu stiu, nu este vreunul mai ‘bancos’, e un spectacol de comedie si improvizatie de fiecare data cand sunt langa ei”.

“Marea pierde-vara, distractie nationala”, aduce la Made in Romania cele mai in voga trupe si cei mai iubiti cantareti. Vor canta duminica, 6 iulie, de la ora 20.30, in prima editie a show-ului: Dan Balan, Corina, Keo , Anca Parghel si Tom Boxer, Nico, Anda Adam, Loredana, Horia Brenciu, Andreea Balan si multi altii.

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *