AUTO

Smailo & Titi Aur fac echipa si in 2011

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, va fi, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely in editia 2011 din Campionatul National de Raliuri, la toate cele 9 etape programate.
“Dupa un an 2010 in care s-au pus bazele acestei echipe si spectacolul oferit a fost unul de exceptie, vom fi si in acest an alaturi de echipaj in incercarea lor de a ocupa un loc pe podium. Pe langa acest obiectiv, ne dorim sa oferim pasionatilor de masini si curse momente unice, atat prin evolutia unui pilot experimentat cum este Titi Aur, cat si prin premii, concursuri si alte surprize marca Smailo ” a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software, companie careia ii apartine brandul Smailo.

Fanii Smailo vor putea afla noutati din culisele campionatului  si raspunsuri la intrebarile lor direct de la echipaj de pe pagina de Facebook, blogul si site-ulwww.smailo.ro.

 

Toti impatimitii acestui sport sunt asteptati in perioada 8-9 aprilie la Brasov, acolo unde va avea loc prima etapa din acest campionat, pe un traseu cu probe speciale care includ Poiana Brasov, Rasnov sau Predeal.

 

Despre Smailo

Brandul Smailo – Primul brand de sisteme de navigatie GPS din Romania a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Cele mai noi sunt dispozitivele Smailo HD, aparate care impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS Smailo sunt disponibile in principalele retele de retail (Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo, Cora, Carrefour, Auchan, Germanos, Orange, Euro GSM), in reteaua de distribuitori AROBS sau magazine online (gps-auto.ro, E-mag, PC Fun, Cel.ro, Evomag)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *