Stiri

SMAEB 2012 – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti

Ediţia a X-a a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti – SMAEB se va desfăşura in perioada 21-22 aprilie 2012, la ROMAERO Baneasa, şi este aşteptată participarea a peste 50 firme, pe o suprafaţă de aproximativ 10000 mp si estimam participarea a 20.000 de vizitatori.

„Cei mai importanti producatori de motociclete, scootere, tunning moto , echipamente, accesorii diverse, dar si tatuaje, demonstratii, cascadorii diverse, adrenalina, viteza, pantaloni din piele si fete frumoase, sunt atractiile SMAEB de anul acesta.

SMAEB raspunde unei nevoi practice, motocicleta si scooterul devenind o solutie viabila si eleganta pentru aglomerarile urbane si pentru multe categorii sociale avand in vedere costurile mai reduse de achizitie, intretinerea ieftina si costurile de utilizare mai mici”, a declarat Domnul Dan Dobrescu, organizatorul Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente-Bucuresti.

Organizate in acceasi perioada cu SMAEB, la ROMAERO, a treia editie a EXPOBIKE- Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, TATTOOSHOW, STUNTSHOW si SCOOTERCUP, pe spatiul exterior, organizat anual de catre revista SCOOTERFUN, vor constitui evenimente distincte si vor completa oferta de adrenalina si adresabilitate a SMAEB.

Precise Marketing, furnizor de servicii integrate de Marketing si Relatii Publice, va colabora cu echipa de organizare in calitate de Event Manager, data fiind complexitatea evenimentelor ce se vor desfasura concomitent in cadrul celor doua zile intense din Romaero

Citeste mai mult: SMAEB 2012 – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti la Romaero, Baneasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *