Despre copii

Slugterra – serial de desene animate la Megamax

Slugterra, serial ce va fi difuzat zilnic de la ora 17:30 începând cu data de 26 ianuarie 2015. În cele 39 de episoade, aventura, distracţia, prietenia, lupta dintre bine şi malefic vor face ca Megamax sa se afle printre preferinţele telespectatorilor fideli.

Personajul principal, Eli Shane este un adolescent hotărât să devină cel mai mare erou de sluguri. Îşi poate atinge scopul doar dacă va colecta, antrena şi se va duela cu nişte fiinţe mici numite sluguri.

Înainte să fi venit în Slugterra, el avea un singur slug, faimosul Burpy. După sosirea în Slugterra, se împrieteneşte cu un molenoid numit Pronto. Apoi o găseşte pe Trixie, fata care îl salvează din mâinile unui luptător slug dur. Apoi îl cunoaşte pe trolul din peşteră, Kord. Cu ajutorul lui Pronto, se înscrie într-o competiţie în care antrenează şi obţine mai multe sluguri. Se pregăteşte, apoi încearcă să-l oprească pe maleficul Dr. Thaddeus Blakk şi slugurile-vârcolaci care îl urmează.

Slugterra, doar la Megamax din 26 ianuarie ora 17:30!

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.

Slugterra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *