FILME

‘Slopes No More’ primul film de freeski lansat online

Absolut Outdoor va prezinta primul film de freeski facut cu romani si produs de Bivuac Media.

„Slopes No More\’ este un film asteptat de peste 15 ani in comunitatea schiorilor din Romania, un material care transmite un mesaj tuturor celor care iubesc muntele: „Plecati din statiunile intoxicate de manelisti cu 4×4 si veniti sa descoperiti alunecarea in stare pura pe zapada afinata din backcountry sau big mountain\’.

Riderii Ion Trandafir, Mihai Staicu si Sorin Parau alaturi de cameramanul George Stroie au reusit prin forte proprii sa atinga cateva locatii de exceptie din mai multe tari alpine europene – Austria, Italia, Franta si Romania. Cei trei rideri sunt schiori cunoscuti in lumea freeriding-ului, fiind unii dintre putinii romani participanti la concursuri internationale de profil (Chamonix, Les Arcs, Verbier, Bansko).
In regim de voluntariat, respectiv finantat din propriul buzunar, dar cu ambitia de a arata ca exista freerideri in Romania, cei patru au reusit sa scoata un material care sa ii propuna pentru realizarea unui film mult mai complex, produs cu mijloace net superioare celor disponibile in primul episod (filmarile au fost facute cu o singura camera video).
Acest film nu se vrea a fi „hard core”, ci, mai degraba, un preambul pentru productia „Global Freezing\’, filmul din sezonul viitor, care promite un amestec de linii agresive si dulci de pe versanti ce dainuiesc departe de furia urbana.

„Slopes No More” se poate descarca gratuit sau viziona direct on line pe www.bivuacmedia.ro , adresa la care asteptam si comentariile despre film, pozitive sau negative.

Venind in completarea ideii filmului, Absolut Outdoor va organiza in sezonul urmator trei camp-uri de freeriding, care ii vor avea ca intructori pe cei trei rideri din film.

Printre prietenii care au anuntat deja ca vor sprijini acest proiect pentru anul viitor se afla Columbia Sportswear si Pensiunea Cehov, alaturi de ei asteptand pe toti cei care cred in sustinerea sporturilor in natura.

primul film de freeski romanesc va fi lansat online
Rideri: Ion Trandafir, Mihai Staicu si Sorin Parau

http://www.bivuacmedia.ro/contact.php
http://www.bivuacmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *