LifeStyle

Sky Level transforma shoppingul intr-o experienta placuta de familie

36% din etajul al doilea al City Park Mall – Sky Level – este dedicat magazinelor pentru mame si copii

Etajul al doilea al City Park Mall – Sky Level – le pregateste o surpriza tuturor mamelor: de acum incolo a merge la cumparaturi insotite de cei mici nu va mai fi o corvoada ci un prilej de distractie si o posibilitate de petrecere a timpului liber in cel mai agreabil mod pentru intreaga familie.

Investitia in amenajarea Sky Level s-a ridicat la circa 6 milioane euro si s-a concretizat prin extinderea paletei de servicii si produse menite sa sporeasca satisfactia clientilor. Sky Level a fost inaugurat pe data de 29 august 2008, se intinde pe 2.670 metri patrati si cuprinde 21 de magazine care ofera o gama foarte larga de servicii. Amenajarea celui de al doilea etaj al mall-ului ofera variate posibilitati de relaxare pentru mamici, precum si un motiv de bucurie pentru copiii care se vor putea juca in timp ce mamele isi fac cumparaturile sau o sedinta de infrumusetare.

City Park Mall – 950 metri patrati pentru relaxarea mamei si copilului. “De cate ori nu am asistat cu totii la scene in care copiii isi pierd rabdarea in timp ce parintii isi fac cumparaturile! Rezultatul este ca, in loc de o oportunitate de relaxare, mersul la cumparaturi se transforma intr-un motiv de stres pentru toata lumea. Noi vrem sa schimbam acest lucru, iar City Park Mall, cel mai ambitios proiect de shopping, ofera posibilitatea mamei de a beneficia de un spatiu unde se poate rasfata in saloanele de infrumusetare si cosmetica sau in magazine, cumparandu-si articole personale. In tot acest timp ea poate sta linistita stiind ca cei mici se joaca in spatiile special amenajate, supravegheati cu atentie de personalul special angajat pentru acest lucru”, explica Meir Maor, Director General al City Park Mall.

Sky Level cuprinde numeroase magazine:
Ardent, Gatta, Reaction, Valentini Bianco, Ipekyol, Twist, Bien Savvy, Original Marines – magazine cu o bogata oferta de imbracaminte si lenjerie pentru cele mai sofisticate si pretentioase gusturi
Academia de joaca – La Domnul Girafa, Mothercare, Premaman, Crido Kids – magazine dedicate copiilor, ce le ofera locuri de joaca, jucarii, haine si accesorii
Streetline Salon, Perfect Nails – saloane de infrumusetare unde mamicile se pot rasfata in voie
Carturesti – libraria unde te poti relaxa la un ceai si o carte buna
Gelateria Primavera
Real Foto – ateliere foto

Dupa ce si-au facut cumparaturile in magazine ca Ardent Fashion, Gatta, Reaction, Valentini Bianco, Ipekyol, Twist, mamele se pot relaxa si pot primi cele mai bune tratamente de infrumusetare si cele mai in voga tunsori la Streetline Salon, precum si o manichiura si pedichiura impecabile in cadrul salonului Perfect Nails. In timp ce isi beau ceaiul sau rasfoiesc cele mai noi aparitii la Carturesti, mamicile au siguranta ca micutii lor se joaca intr-un cadru supravegheat, la “Academia de joaca – La Domnul Girafa”. Magazinele specializate pentru cei mici – Crido Kids, MotherCare, Premaman – au o oferta foarte bogata. De la aceste branduri pot fi achizitionate haine si jucarii de calitate pentru copii.

La finalul unei zile pline, mamele pot petrece impreuna cu cei mici clipe pline de amuzament si buna-dispozitie savurand o inghetata la Gelateria Primavera, iar apoi pot imortaliza amintirile unei zile frumoase prin instantaneele realizate la Real Foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *