AUTO

Skoda Felicia, concuretul Logan

Rivalul Skoda pentru Dacia Logan va fi lansat la sfârşitul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Botezat Skoda Felicia, sedanul va fi bazat pe Volkswagen Polo sedan, scrie Automarket. Skoda a luat foarte în serios debutul său pe segmentul low-cost, dominat în prezent de Dacia Logan. Inginerii cehi se pare că nu au stat cu mâinile în sân şi au finalizat dezvoltarea unui concurent pentru modelul românesc.

Publicul european va face cunoştinţă cu el mai devreme decât ne aşteptam, informaţii recente anunţând lansarea sa în cadrul Salonului Auto de la Moscova, programat la sfârşitul acestei luni. Locul ales pentru debutul modelului low-cost nu este întâmplător, Skoda încercând astfel să-şi reafirme interesul pentru piaţa rusească, unde intenţionează să-şi canalizeze multe resurse.

Berlina pregătită de Skoda are la bază noul Volkswagen Polo sedan şi va fi responsabilă, pe unele pieţe, de înlocuirea actualului Octavia Tour. Sedanul va fi disponibil împreună cu motorizările de 1.4 şi 1.6 litri benzină, dar şi cu dieselul TDI de 1.6 litri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *