LifeStyle

Silviu Prigoana: Suntem toti miliardari de conjunctura

Siteul de locuri de munca www.wowjob.ro lanseaza sectiunea CV de Top. Profesionisti si oameni de afaceri vorbesc din propria experienta pe teme de cariera si management.

Saptamana aceasta unul dintre cei mai populari si bogati oameni de afaceri din Romania, Silviu Prigoana, face o succinta si poate cruda analiza asupra mediului de afaceri. Succesul sau il atribuie conjuncturii si nu unor abilitati speciale ca manager. Nu este nici mandru si nici sentimental cand vine vorba de afaceri. Le-ar vinde imediat pentru suma potrivita. Rosal face acum 250 de milioane de euro, dar nu a primit decat oferte jignitoare.

Pe baieti ii invata sa fie independenti. Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri, isi face studiile in Statele Unite ale Americii, are cateva afaceri si beneficiaza de dividende anuale de un milion de euro ca urmare a unei cesiuni de actiuni facute de tatal sau.

‘Am angajat opt absolventi de facultate de Drept ca gunoieri in schimbul de noapte. Le-am facut un beneficiu, sa nu-i vada lumea ziua’

‘Daca maine devine sarac lipit pamantului, se sinucide. El (n.r. Dinu Patriciu) nu accepta, ca toti miliardarii din Romania, sa coboare scara’

‘Un grup care vine din exterior, ca sa ajunga la capacitatea Rosal are nevoie de cam cinci ani de zile si 250 de milioane de euro’

Am cautat o bagheta magica pentru a face un site nou atat de bun incat sa se impuna rapid alaturi de cele consacrate, care au o istorie de mai bine de opt ani. Nu am gasit nici o functiune minune care sa ne garanteze succesul. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-l facem mai bun decat cele existente, la fiecare pas, astfel incat rezultatul final sa fie unul net superior.

Suntem insa convinsi ca si aplicatia existenta se poate imbunatati. Vom urmari in permanenta sa facem din utilizarea wowjob.ro o experienta remarcabila. Pentru asta pregatim o serie de functiuni noi, unele in premiera printre site-urile de profil romanesti. Toate astea pentru ca vrem sa devenim site-ul de recrutare preferat al romanilor.

http://www.wowjob.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *