LifeStyle

Silviu Biris si Ligia Stan la Varza Tv

Cel de-al doilea sezon al serialului Varza Tv debuteaza in forta la Kanal D pe 24 septembrie de la ora 22:00 intr-o noua formula.

Caracterizati de criticii de specialitate ca fiind  sarmanti, dezinvolti si  foarte talentati-  Silviu Biris si Ligia Stan se alatura echipei trasnite de la Varza tv inca din primul episod al celui de-al doilea sezon. Cei doi vor completa echipa formata din Bogdan Talasman, Orlando Petriceanu, Cristian Dumitru, Madalina Morosanu, Cosmin Natanicu Marius Coanda  si Catalin Iliescu ridicand astfel miza gagurilor care i-au incantat pe telespectatorii Kanal D in primul sezon al serialului.

Noile peripetii prezentate in rubrici deja consacrate ca : “Negociatorul Ully”, “Filmul bate viata”, “ Conferinta de presa ” sau “ Sfaturi Inutile” vor fi condimentate de prezenta lui Silviu Biris care va juca rolul lui Tudor Prompter un prezentator de televiziune pentru care orice alta meserie ar fi fost mai potrivita si a Ligiei Stan care, pe langa frumusetea rapitoare ii va cuceri pe telespectatori prin versatilitatea talentului ei.

“Sunt nerabdator sa ma apuc de treaba si fericit sa fac parte dintr-o echipa care a reusit sa ma faca sa rad cu lacrimi la repetitii. N-am avut niciodata ocazia sa joc intr-o productie de gen de aceea provocarea mi se pare si mai mare. Sunt incantat atat de textele care mi s-au propus,de inventivitatea si creativitatea scenaristilor cat si de talentul colegilor de platou care ridica standardele umorului autohton “ declara Silviu Biris.

La randul sau, Ligia Stan marturiseste: “Am urmarit fiecare episod din primul sezon fara sa ma misc din fata televizorului. Desi sunt refractara la propunerile de a juca in seriale de comedie, nu am stat pe ganduri atunci cand am primit oferta din partea echipei “ Varza Tv”. Sunt mai mult decat fericita sa colaborez cu unii dintre cei mai tineri si mai talentati actori din Romania”.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *