CARTE BUNA, LifeStyle

Sictir, bagabontilor! de Razvan Ioan Boanchis

CARTEA DE WEEKEND va prezinta prima culegere de pamflete semnata de celebrul Ioan Razvan Boanchis. Dupa cele patru volume anterioare, Razvan Ioan Boanchis, unul dintre cei mai incisivi jurnalisti si, totodata, un multipremiat scriitor, publica SICTIR, BAGABONTILOR!, o culegere de pamflete despre Romania de azi.

Fotbalul, literatura, showbiz-ul, imaginea Romaniei in lume, societatea romaneasca in general sint temele de la care porneste autorul pentru a construi o carte cu adevarat exceptionala. Razvan Ioan Boanchis este, probabil, cel mai temut si cel mai talentat pamfletar al momentului, impunandu-se intr-un gen care nu este la indemana oricui. Ce este pamfletul? Iata definitia autorului: „In presa de altadata, pamfletul insemna coroana unui ziar, aceasta specie literara garantand patrimoniul si autoritatea publicatiei. Legatura poligama dintre un substantiv incriminatoriu si mai multe adjective reverberante putea da jos un ministru, daca mariajul era nasit de un verb nobil si viguros.“

CARTEA DE WEEKEND, concept editorial unic pe piata romaneasca, pune la indemana cititorilor titluri incitante, prezentate intr-o formula grafica de exceptie. Textul accesibil, formatul prietenos si preturile foarte mici constituie atuurile aparitiilor noastre.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *