FILME

Sherlock Holmes danseaza pe muzica lautareasca din 23 decembrie, la cinema


 Romanian Wind este titlul piesei romanesti incluse pe coloana sonora a noului Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor, care il va face pe Robert Downey Jr. sa danseze pe marile ecrane, din 23 decembrie.

In regia lui Guy Ritchie, Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor il readuce Robert Downey Jr. in rolul celui mai faimos detectiv din lume, iar pe Jude Law in interpretarea formidabilului sau partener, Dr. Watson in Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor.

Sherlock Holmes a fost intotdeauna cel mai destept om din incapere… pana acum. O noua minte criminala stralucita este in libertate – Profesorul Moriarty (Jared Harris)— si nu numai ca ii este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rau, combinata cu lipsa constiintei ar putea sa ii confere un avantaj asupra renumitului detectiv.

 

Cand Printul Incoronat al Austriei este gasit mort, probele, asa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere.  Dar Sherlock Holmes deduce ca printul a fost victima unei crime – o crima care este doar o mica piesa dintr-un puzzle mult mai mare si mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.

Imbinand afacerile cu placerea, Holmes merge pe urmele indiciilor la un club secret al gentlemenilor, unde el si fratele lui, Mycroft Holmes  (Stephen Fry) ciocnesc in cinstea ultimei nopti de burlac a lui Dr. Watson. Acolo Holmes o intalneste pe Sim (Noomi Rapace), o tiganca ghicitoare, care vede mai mult decat spune si a carei implicare fara voie in moartea printului o face urmatoarea victima a criminalului. Holmes reuseste, cu greu, sa ii salveze viata si, drept rasplata, ea accepta sa il ajute.

 

Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor vine in premiera din 23 decembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO,MovieplexThe Light CinemaGrand Cinema Digiplex – BaneasaGlendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta, Tulcea, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex ClujCinema Cortina(Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

 

Durata filmului este de 128 de minute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *