LifeStyle

Shakira a gasit o legatura intre solduri, hit-uri si penalty-uri

In timp ce lucra la albumele “Fijacion Oral” si “Oral Fixation”, cantareata columbiana a afirmat ca poate recunoaste o piesa de succes doar dupa miscarile pe care le provoaca asupra soldurilor ei! Cum aceasta “revelatie” de studio s-a transformat intr-un adevarat hit – “Hips Don’t Lie”, nu putem decat s-o credem pe cuvant (sau pe “solduri”) in ceea ce priveste calitatile ei de clarvazatoare!

O confirmare a succesului de care se bucura single-ul nu este doar numarul mare de vanzari ale albumului “Oral Fixation, Vol.2”, ci si faptul ca piesa a fost aleasa pentru a deschide finala Cupei Mondiale din Germania. Shakira va interpreta “Hips Don’t Lie” in data de 9 iulie, pe Stadionul Olimpic din Berlin, inainte de fluierul de inceput, alaturi de rapper-ul Wyclef Jean. Desi Columbia este considerata unul dintre punctele “fierbinti” ale fotbalului sud-american, Shakira a recunoscut ca nu are nimic in comun cu acest sport: “Nu stiu nici macar ce este acela un penalty…Dar promit ca o sa aflu mai multe despre fotbal, pentru ca inteleg si apreciez pasiunea pe care o naste in sufletul suporterilor!”.

Dupa show-ul din Germania, Shakira si echipa de productie a turneului vor porni spre Romania. Desi initial era programat ca artista sa treaca prin Bucuresti, planurile s-au schimbat: Shakira va zbura direct la Timisoara, unde va concerta in data de 17 iulie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara, intr-un spectacol organizat de Emag!c Entertainment si prezentat de Vodafone. Biletele pentru concert se pot achizitiona din reteaua nationala a magazinelor Diverta, si online, pe site-ul www.MyTicket.ro. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.