LifeStyle

Shaggy live, pe plaja la Mamaia

Dupa un deceniu de muzica, un premiu Grammy, sase albume aclamate, dintre care doua Multi-Platinum, 5 hituri Number 1 si alte 11 pozitionate in Top Ten-urile internationale, superstarul jamaican Shaggy este in continuare pe val. Mai exact, pe valurile Marii Negre… Pe 29 august, litoralul romanesc danseaza alaturi de Mr. Loverman la Mamaia, pe plaja din fata Hotelului Rex. Dupa party pe nisip, afterparty exploziv in Club Bamboo, la final de concert. Spectacolul organizat de Compania Events si Club Bamboo, cu sprijinul Hotelului Rex, va incepe de la ora 22.00.

Shaggy creeaza muzica in numele culturii sale. A fost de la bun inceput un ambasador international pentru miscarea reggae, fiind singurul artist Jamaican in viata care a primit Discul de Diamant. S-a lansat pe piata muzicala la inceputul anilor `90, cu un remix al piesei ska “Oh Carolina”; primul sau material reggae dancehall underground a spart toate topurile vremii. Au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct in varful ierarhiilor muzicale. Dupa lansarea albumului “Boombastic”, un succes mondial, a castigat in 1996 premiul Grammy la categoria “Best Reggae Album”.

Anul 2000 a insemnat pentru Shaggy lansarea “Hotshot”, declarat cel mai bine vandut album al anului 2001. Si asta pentru ca a vandut peste 13 milioane de unitati in toata lumea si a intrat simultan in Top Ten Chart-urile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Australia, datorita celor doua single-uri exceptionale si arhicunoscute: “It Wasn’t Me” si “Angel”, o piesa creata impreuna cu protejatii sai de la “Big Yard”, Rik Rok si Rayvon.

In 2002 a lansat albumul “Lucky Day”, urmat, un an mai tarziu, de “Friends Reunited: The 90’s”. Anul 2005 a marcat lansarea albumului “Clothes Drop” un album ce a ajuns in top-uri cu single-uri ca “Wild2Nite” si “Ready Fi Di Ride”. Hiturile semnate de Shaggy au dat intotdeauna tonul in muzica dancehall. Vara lui 2006 nu a facut exceptie, Shaggy si-a pastrat ritmul cu piesa “Reggae Vibes”, unde Mr. Bombastic si-a demonstrat din plin calitatile vocale.

Pana in prezent Shaggy a vandut peste 20 de milioane de albume, dar artistul nu este satisfacut, stiind ca recordurile nu au farmec daca nu sunt intrecute. 2007 a adus in atentia fanilor din toata lumea “Bonafide Girl” urmat de “Intoxication”. Pentru acest proiect Shaggy a adunat nume mari in lista de colaborari oameni precum Redd Foxx, Screechy Dan, Rik Rok si Rayvonm.

Anul 2008 a adus noi provocari pentru Shaggy. La inceputul acestui an, Shaggy a lansat in exclusivitate pe MySpace cel mai nou videoclip al sau, filmat pentru piesa “What’s Love”. Materialul a fost produs de Hype Williams si in colaborare cu Akon. “What’s Love” este al doilea single de pe albumul “Intoxication”, lansat de Shaggy in 2007.

Biletele pentru concertul din 29 august se vor pune in vanzare incepand cu data de marti, 15 iulie, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara la pretul de 55 RON. Biletele Golden Ring – locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei – vor costa 75 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *