Vedete

Sesiune de autografe Stefan Banica in MEDIA GALAXY Unirea

Miercuri, 24 septembrie 2008, ora 18:00, MEDIA GALAXY in colaboare cu ROTON organizeaza o sesiune de autografe Stefan Banica. Evenimentul va avea loc in MEDIA GALAXY din Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi, Piata Unirii nr. 1,  Bucuresti. 

La eveniment sunt asteptati fanii artistului din intreaga tara. Alaturi de autografe, MEDIA GALAXY Unirea ofera celor interesati ultimul album lansat de Stefan Banica sub numele “Impreuna”. Albumul este disponibil in magazinele MEDIA GALAXY din intreaga tara la pretul de 24.9 lei.

CD-ul contine 14 piese, melodiile, versurile si muzica fiind semnate de Stefan Banica. Noul single al albumului este piesa cu titlul “Danseaza baba”, melodie pentru care a fost realizat un videoclip difuzat in prezent pe posturile nationale de televiziune.

MEDIA GALAXY ofera albumul “Impreuna” si in editia speciala in format CD, editie care contine in plus piesa “Dansez pentru tine”. In preajma sarbatorilor de iarna, MEDIA GALAXY va lansa o editie de lux a acestui album in format CD+DVD care va cuprinde o galerie foto, wallpaper-e pentru computer si telefon mobil, alaturi de videoclipurile pieselor “S-o facem lata”, “Tu si eu” si “Danseaza baba”.

Oferta MEDIA GALAXY mai contine 3.000 de albume de muzica in format CD, DVD si BluRay. Saptamanal 20 de noi titluri de albume de muzica sunt incluse in oferta MEDIA GALAXY. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *