Evenimente

"Serile Copiilor" la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" 16-17 aprilie

Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” continua seria de ateliere de creatie destinate copiilor, dorind astfel sa ofere o solutie parintilor, care pot acum veni la teatru insotiti de cei mici. “Serile Copiilor” fac parte din programul cultural – educativ  al teatrului, sprijinind misiunea sociala institutiei si oferindu-le celor mici o experienta creativa si distractiva.

In timpul spectacolelor programate in acest sfarsit de saptamana, copiii pot participa la doua ateliere inedite, coordonate de artisti ai Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, care ii vor ajuta pe cei mici sa isi dezvolte latura creativa si expresiva.

 

16 aprilie, ora 19.00 – in timpul spectacolului „Contesa Maritza”, regia Razvan Ioan Dinca

ATELIER DE PICTURA, coord Ruxandra Stetca si Oana Marinache 

Atelierul urmareste sa dezvolte aptitudinile artistice si sensibilitatea copiilor, prin introducerea acestora  in domeniul artelor vizuale. Pentru a dezlega tainele picturii, copiii vor invata ce este un sevalet, ce este canavaua, cum se imbina culorile si multe altele. 

 

17 aprilie, ora 19.00 – in timpul spectacolului „Maria de Buenos Aires”, regia Mario Radacovsky

ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE PENTRU COPII, Coord. Oana Rusu 

Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. In a doua parte a atelierului, copiii vor confectiona masti din diferite tipuri de materiale.

 

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *