FILME

Serialul Neveste Disperate la Diva Universal

Serialul care a avut un succes răsunător, s-a filmat timp de opt sezoane și a adunat crema premiilor din lumea televiziunii, Neveste disperate, începe la Diva Universal! Primul sezon va fi difuzat începând de luni, 15 octombrie, la ora 20.00. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, la 20.00.

Viețile secrete ale unor femei casnice dintr-o suburbie nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Este mesajul pe care-l transmite acest serial de succes, o comedie neagră despre varianta contemporană a sintagmei “fericiți până la adânci bătrâneți”.

Să știe totul despre prietenii ei și despre familia sa nu este un mod de viață pentru Mary Alice Young (Breanda Strong), ci… un mod de a fi pe lumea cealaltă. Într-o bună zi, în casa ei perfectă, din cartierul perfect, Mary Alice alege să-și curme viața. Acum ea ne poartă în viețile fostei sale familii, ale prietenilor și ale vecinilor.

Micul ei grup de prietene se întreabă ce ar fi putut-o determina să recurgă la o măsură atât de radicală. Prietenele ei locuiesc în același cartier. Susan Mayer (Teri Hatcher), divorțată, mamă singură, este în căutarea iubirii, iar Lynette Scavo (Felicity Huffman), o fostă femeie de carieră, a renunțat la sălile de ședințe pentru o viață în care își împarte momentele de plictiseală cu cele de panică, fiind mama a patru copii greu de stăpânit. Din același grup fac parte Bree Van De Kamp (Marcia Cross), care, obsedată de a impune un stil de viață sănătos, este în punctul în care frustrările duc la revoltă în familia ei. Gabrielle Solis, fost model, se alătură celor trei, ea fiind femeia care are tot ce și-a dorit: un soț bogat și o casă imensă. De ce are însă o aventură cu grădinarul (Jesse Metcalfe), un puști de 17 ani?
În afară de cele patru, mai este Edie Britt (Nicollette Sheridan), extrem de sexy, ale cărei cuceriri amoroase sunt pe buzele tuturor.

Și, evident, sunt și bărbații: arătosul Mike Delfino (James Denton), noul vecin, presupus văduv și instalator, care le atrage atenția lui Susan și Edie, Rex Van De Kamp (Steven Culp), care tocmai i-a spus lui Bree că vrea să divorțeze, Carlos (Ricardo Antonio Chavira), jumătatea lui Gabrielle, care consideră că, deoarece i-a cumpărat soției un colier de 15.000 de dolari, ea trebuie să facă exact ce vrea el. Cât despre Paul (Mark Moses), proaspăt văduv, fostul bărbat al lui Mary Alice, are el ceva de ascuns, din moment ce în mijlocul nopții dă cu târnăcopul în piscină.
Din punctul ei de vedere, Mary Alice are acum avantajul că vede mai multe decât atunci când trăia și plănuiește să împărtășească și cel mai mic secret care se ascunde în spatele ușilor vecinilor din acest cartier american perfect.

Din distribuția serialului Neveste disperate fac parte Teri Hatcher – Susan Mayer, Felicity Huffman – Lynette Scavo, Marcia Cross – Bree Van De Kamp, Eva Longoria – Gabrielle Solis, James Denton – Mike Delfino, Nicollette Sheridan – Edie Britt, Steven Culp – Rex Van De Camp, Mark Moses – Paul Young, Ricardo Antonio Chavira – Carlos Solis, Cody Kasch – Zach Young, Andrea Bowen – Julie Mayer, Jesse Metcalfe – John și Brenda Strong – Mary Alice Young.
Marc Cherry (“The Golden Girls”) este producător executiv și realizator al serialului. Michael Edelstein (“Threat Matrix”) și Tom Spezialy (“The District”, “Ed”) sunt producători executivi, Kevin Murphy (“Reefer Madness”) este co-producător executiv și Charles Pratt Jr. (“Melrose Place”, “General Hospital”) este producător consultant al serialului din partea Touchstone Television.

Așadar, nu pierdeți primul sezon din NEVESTE DISPERATE, luni, 15 octombrie, la ora 20:00, numai DIVA UNIVERSAL! Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, la 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *