FILME

Seriale in premiera in septembrie la Universal Chanel

CSI Miami – Sezonul 2

Cate doua episoade in fiecare vineri, de la 22:00

Din 3 septembrie

CSI Miami - Sezonul 2

Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolva cazuri de crima in zona umeda si tropicala din jurul orasului Miami, in Florida. Alaturi de el lucreaza Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) si medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu accepta niciodata jumatati de masura. Echipa lui Caine soseste la locul crimelor comise in Miami, rezolvand fiecare caz, ajutata de cele mai recente tehnologii, dar si de priceperea detectivilor sai.

Dexter – Sezonul 4

In fiecare luni, de la 22:00

Din 6 septembrie

Michael C Hall joaca in acest serial premiat rolul lui Dexter Morgan, expert in cadrul Politiei din Miami, care ajuta Brigada de Omucideri sa rezolve diverse cazuri de crima. Dar Dexter duce o viata dubla, caci e si un criminal in serie si isi petrece timpul liber vanandu-i pe “baietii rai” care scapa din mainile politiei. In sezonul al 4-lea, Dexter pare sa isi vada visul implinit. Are o familie si o slujba stabila, dar noptile in care nu doarme incep sa se faca simtite. Cum criminalul Trinity e inca in libertate, cat va mai reusi oare Dexter sa isi mentina aceasta “fatada” ?

Californication – Sezonul 3

In fiecare luni, de la 23:00

Din 6 septembrie

Californication - Sezonul 3

David Duchovny este Hank Moody, un scriitor aproape paralizat de spaima de esec, dupa ce primul lui roman s-a bucurat de un succes nebun. Cum Karen e la New York, Becca pune la indoiala autoritatea lui Hank mai mult ca oricand, iar relatia lor devine tot mai tensionata, pe zi ce trece. Din fericire, Hank isi gaseste de lucru la universitatea locala, unde incepe sa predea un curs de literatura. Ar putea oare aceasta cariera academica sa insemne un nou inceput in viata lui ? Sau Hank va ceda si isi va relua vechile obiceiuri ?

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 1

Câte două episoade în fiecare duminică, de la 22:00Din 5 septembrie Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculosserial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară,Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratoriaflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, caretocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil sămai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole înurmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şiduşmani periculoşi…

Walker, poliţist texan – Sezonul 1
De luni până vineri, de la 19:00, începând din 6 septembrie Chuck Norris joacă rolul lui Cordell Walker, un poliţist texan de modă veche, om de acţiune care se bizuie peinstinctele lui şi loviturile necruţătoare de picior pentru a-i aduce pe “băieţii răi” în faţa Justiţiei. Lucrândalături de Walker, “bobocul” Jimmy (Clarence Gilyard Jr) face parte din noua şcoală de poliţişti, pentru caretehnologia şi ştiinţa au înlocuit de mult tehnicile tradiţionale de aplicare a legii în Vestul Sălbatic. Deşistilurile lor sunt diferite, cei doi formează împreună o echipă imbatabilă în lupta contra criminalităţii.
Diplomatul
Marţi 28 septembrie, de la 22:00 Dougray Scott joacă rolul diplomatului britanic Ian Porter în acestthriller de spionaj internaţional. Prins între traficanţii ruşi de arme şilumea secretă din MI6, Porter primeşte o ofertă neaşteptată de scăparedin Sydney, prin Programul de Protecţie a Martorilor. Însă în timp ce,alături de soţia lui înstrăinată, Porter se luptă să se adapteze la noualui viaţă, el descoperă un complot terifiant şi trebuie să decidă rapidde ce parte este, înainte să fie deja prea târziu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *