FILME

Seriale: Castle vine la Diva începând de luni, 23 aprilie, ora 19-00

Castle aduce la DIVA în această primăvară o combinație unică de dragoste și aventură începând de luni, 23 aprilie la ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Castle Season1 Keyart

Un scriitor de romane extrem de cunoscut, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), plictisit de succes, află că un ucigaș înscenează crime inspirate din romanele sale. Castle este interogat de către Detectivul Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”) ce activează în cadrul NYPD, un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute la capturarea periculosului criminal.

Castle îi are în distribuție pe Nathan Fillion în rolul lui Richard Castle, Stana Katic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul lui Lanie Parish – medic legist, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Dever ca Detectivul Kevin Ryan, Molly Quinn ca Alexis Castle și Susan Sullivan ca Martha Rodgers.
Producătorii executivi sunt Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob Hanning și Armyan Bernstein. “Castle” este o producție marca ABC Studios.
Nu ratați premiera la DIVA a serialului Castle începând de luni, 23 aprilie, ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.
NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *