FILME

Seriale care revin in septembrie la Universal Chanel

Monk – Sezonul 3

De luni până vineri, de la 21:00De luni 6 septembrie până luni 27 septembrie.

Acest serial poliţist dramatic, care a primit mai multe premii, urmăreşte încercările prin care trece un fostdetectiv de poliţie, Adrian Monk (Tony Shalhoub), suferind de o tulburare obsesiv-compulsivă după ce soţia luia fost ucisă. Obligat să se retragă din poliţie pe motive psihiatrice, Monk îşi câştigă existenţa lucrând cadetectiv particular, iar incredibila lui atenţie pentru detalii şi memoria fotografică îi permit să rezolve cazuride crimă cărora poliţia nu le poate da de cap. Filme în premieră în luna septembrieFurt de identitateSâmbătă 4 septembrie, de la 22:00 Povestea adevărată a lui Michelle Brown, femeia a cărei identitatea fost furată din ianuarie 1998 până în iulie 1999. După cecompletează un formular şi îl înmânează unei recepţioniste, eaîncepe să primească facturi uriaşe pentru diverse servicii şi produsepe care nu le cumpărase. În scurtă vreme, devine evident că o altăpersoană i-a furat identitatea, iar Michelle se hotărăşte să afleadevărul. Problemele ei se înrăutăţesc după ce pe numele ei seemite un mandat de arestare, iar femeia descoperă că a fost penedrept acuzată de trafic de droguri.

Văduva fatală

Sâmbătă 11 septembrie, de la 22:00

O tânără asistentă dintr-un ospiciu (Natasha Henstridge) este angajată de un bărbat bogat (James Brolin) săaibă grijă de soţia lui bolnavă, care în cele din urmă moare. Asistenta medicală devine noua soţie a văduvului,însă acesta moare şi el, lăsându-i proaspetei mirese uriaşa lui avere. Fiica lui este convinsă că mama eivitregă, în goana după avere, nu s-ar fi dat în lături nici măcar de la crimă.

El Dorado: Templul Soarelui and El Dorado: Oraşul aurului


Sâmbătă 18 septembrie, de la 22:00Sâmbătă 25 septembrie, de la 22:00 După ce prietenul lui moare într-o explozie, Jack Wilder (Shane West) porneşteîntr-o expediţie pentru a găsi “Calendarul de Aur”, care la rândul său îlconduce într-o călătorie plină de acţiune şi aventură, în încercarea de a găsi ElDorado, celebrul Oraş al Aurului din America de Sud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *