Stiri

Un nou serial HISTORY: Din Alabama pe Amazon

HISTORY - Din Alabama pe Amazon 3
HISTORY® va difuza, începând cu această săptămână, noul serial “Din Alabama pe Amazon”. Seria va avea premiera miercuri, 10 iulie, pe HISTORY, prezentând doisprezece dintre cei mai duri bărbaţi din Alabama, care se aventurează în pădurea amazoniană a Guyanei, într-una dintre cele mai periculoase goane după aur.

Echipa este inspirată de căutătorii de aur din secolul XIX şi este condusă de Tim Nelson. Nelson are experienţă în lucrul cu indigenii din Guyana, cărora le-a închiriat echipamente miniere. Acum, el vrea să exploateze o mină proprie, împreună cu echipa sa, în speranţa de a se îmbogăţi în această zonă, despre care se spune că ascunde aur în valoare de peste 20 de milioane de dolari.

Tim şi echipa sa vor păşi pe urmele unor expediţii sud-americane eşuate din secolul XIX. Cu ajutorul unor echipamente masive şi printr-un efort susţinut, ei vor face faţă şerpilor veninoşi, ţânţarilor purtători de malarie şi unui mediu neiertător care le ameninţă viaţa aproape zilnic.

Noua emisiune va fi difuzată în lunile iulie şi august în fiecare miercuri, la ora 21:00. Pentru mai multe detalii puteţi accesa website-ul local, pagina de Facebook HISTORY România şi YouTube.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV, iar HISTORY HD este prezent şi în oferta Orange TV.

HISTORY®, canal lansat pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *