Concerte

Seria de trei concerte Directia 5 de la Hotel Vega din Mamaia ia startul pe 28 iulie

Primul concert Directia 5 de la Hotel Vega are loc sambata, 28 iulie, pe terasa Restaurantului Akolade, incepand cu orele 21:00. Rezervarile pentru oricare dintre cele trei concerte Directia 5 programate in aceasta vara se fac la adresa sales@hotelvega.ro

Directia 5 la Vega: 28 iulie, 8 si 18 august
“Ne ocupam personal de punerea in scena a spectacolelor, asta pentru ca am capatat experienta, am avut in ultimii 10 ani peste 2000 de concerte si acum de-abia intelegem cum se desfasoara un recital”. Marian Ionescu, Directia 5

Hotel Vega si-a obisnuit oaspetii ca in fiecare an si mai ales pe parcursul celor aproape 4 veri de la deschidere sa gazduiasca concerte ale unor nume consacrate din muzica romaneasca, precum Stefan Banica Junior, Mandinga, Petre Geambasu Band sau Berti Barbera.

In aceasta vara, Directia 5 a reprezentat o alegere fireasca, mai ales intr-un moment, definit chiar de catre membrii formatiei, “cel mai natural moment artistic al trupei”.

Directia 5 este una din formatiile de top din Romania de mai bine de doua decenii. Cu peste 25 albume de studio si compilatii live de la infiintarea trupei, Directia 5 implineste 21 ani de activitate muzicala in 2012.

Componenta trupei este formata din: Marian Ionescu (chitara bass si fondatorul formatiei), Cristi Enache (voce), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe). Cunoscuti pentru versurile lor si pentru ritmurile calde, membrii trupei au la activ peste 2000 de concerte si experienta care vine odata cu o asemenea performanta la activ.

Pe langa cele trei concerte Directia 5 programate in aceasta vara la Hotel Vega in zilele de 28 iulie, 8 si 18 august, colaborarea s-a extins si in sensul inregistrarii a doua compilatii unicat, “Vega Exclusive Collection” si “The Sound of Vega”, care vor fi daruite clientilor fideli ai hotelului pe parcursul acestui an.

www.hotelvega.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *