FILME

Sergiu Nicolaescu pregateste o comedie, Poker, cu Horatiu Malaele si Jojo

Regizorul Sergiu Nicolaescu a inceput filmarile pentru cea de-a doua comedie din cariera sa, Poker, care va fi lansata in primavara anului viitor, informeaza MediaPro Pictures. Sergiu Nicolaescu semneaza si celebrul Nea Marin Miliardar , cel mai vizionat film romanesc al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania. Produs de MediaPro Pictures, Poker prezinta povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care, odata ajunsi la maturitate, intruchipeaza tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca actuala: politicianul veros, mafiotul care isi doreste, prin orice mijloace, sa acceada in politica sau medicul fara constiinta.
Scenariul a fost scris de Adrian Lustig si este o adaptare a unei piese care se joaca cu succes de mai bine de cinci ani la Teatrul de Comedie din Capitala.

Nicolaescu a pastrat si o parte din distributia spectacolului, pe Vladimir Gaitan, in rolul lui Horia, un chirurg estetician de succes, pe Valentin Teodosiu, in rolul senatorului Claudiu, dar si pe Jojo (Catalina Ionescu), in rolul principal feminin – Monica, fosta prostituata ridicata la rangul de amanta oficiala a senatorului.

Acestora li se alatura Horatiu Malaele, in rolul lui Titel, seful unui clan mafiot, si Ion Ritiu, care il interpreteaza pe Marcel, ajuns la maturitate “milionar in America” si dintotdeauna castigatorul tuturor partidelor de poker jucate de cei patru prieteni.

Cele mai multe secvente vor fi filmate la Palatul Snagov, caruia i se vor adauga alte cateva locuri din Bucuresti, printre care Facultatea de Arhitectura, Spitalul Bagdasar-Arseni, un azil de batrani, dar si Aeroportul Otopeni. Filmarile vor dura patru saptamani, iar lansarea peliculei este programata in primavara anului viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *