Evenimente

Serendipity sustine evenimentele de aniversare ale Capitalei

In anul in care celebram cei 550 de ani de la primele atestari documentare ale Bucurestiului, Serendipity va da intalnire, pe 18, 19 si 20 septembrie la Palatul Sutu, unde sustinem evenimentele de aniversare ale Capitalei. Aici in centrul orasului vrem sa va cunoastem, pe toti dintre voi, preocupati de viata culturala a capitalei si sa va invitam pe strada noastra, la un ceai parfumat, turta dulce si dulceata.

Serendipity se afla pe una din cele mai frumoase strazi ale Bucurestiului istoric. Pe Dumbrava Rosie, la nr 12, ascuns intre ziduri cu iedera, veti descoperi un loc special, total rupt de tumultul cotidian. Aici va intampinam cu o muzica buna, un ceai aromat si placerea unei intalniri de suflet in care regasesti bucuria de a fi cu tine si cu ceilalti.

In aceasta toamna Serendipity va pregateste nenumarate concerte de muzica live si evenimente ce va poarta cu gandul prin cele mai pasionante locuri ale lumii: Seara Tangoului Argentinian, In jurul lumii cu grupul Nataly, Concert de chitara – Carnaval la Venetia, Concert cu muzica frantuzeasca, totul intr-o atmosfera relaxanta si parfum de ceaiuri.

Pentru rezervari la ceai va puteti adresa la numerele de telefon: 0743 283 342 / 021 211 31 00, pentru rezervari la evenimente ne puteti scrie si la email: events@serendipity-tea.ro.

Va asteptam cu drag.

Serendipity un loc ce se arata doar celor pregatiti sa viseze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *