Vedete

Șerban Ionescu a încetat din viață

Șerban Ionescu a murit în această noapte, în jurul orei 23.30, la Spitalul Floreasca, a declarat pentru Mediafax directorul unităţii medicale, Radu Macovei. Șerban Ionescu, în vârstă de 62 de ani, era internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în secţia de Terapie Intensivă. Șerban Ionescu a fost dus marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce starea lui s-a agravat, potrivit Gandul.

Diagnosticat cu borelioză în 2011, în România, Șerban Ionescu a mers la o clinică din Germania, unde în urma investigaţiilor s-a aflat că are scleroză amiotrofică, o boală incurabilă. Șerban Ionescu s-a născut pe 23 septembrie 1950, la Corabia, judeţul Olt. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă şi a intrat la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din a patra încercare. A absolvit la clasa lui Amza Pellea şi a început să joace teatru la Petroşani.

Șerban Ionescu a jucat şi în alte filme precum “Lumini şi umbre”, “Imposibila iubire”, “Pădurea”, “Mircea” ori “Păcală se întoarce”. El a apărut şi în mai multe seriale precum “Om sărac, om bogat” ori “Fetele marinarului”.

Șerban Ionescu a fost căsătorit 29 de ani cu actriţa Magda Catone, de care a cerut separarea în acest an. Împreună cei doi au fiu adolescent, Carol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *